Tekst maat vergroten Tekst maat verkleinen Breng terug naar standaard maat
Sponsoropties

 

Non profit organisatie

 

Stichting Stomaatje is een non profit organisatie die zich niet alleen op stomadragers en mensen met een voedingssonde richt, maar ook op hun omgeving en de professionals. We bieden uitgebreide informatie van alle ins en outs rondom een stoma, voedingssondes en maagklachten, lotgenotencontact en ontplooien nieuwe initiatieven die het dragen van een stoma en maagsonde draaglijker maken. We willen de ontbrekende schakel zijn tussen stoma/sondedrager (en achterban) en professional.

 

 

Steunt u ons ook?

 

Om de stichting te waarborgen en te kunnen laten groeien zoeken we mensen en bedrijven die ons willen steunen. In natura, financieel en met raad en daad. Zo kunnen we onze informatie uitbreiden, websites optimaliseren en nieuwe initiatieven ontplooien.

 

Diverse sponsoropties

Sponsoring kenmerkt zich door het doen van een 'tegenprestatie'. Aangezien wij een groot bereik hebben via onze websites, forum en social media, kunnen wij deze tegenprestatie bieden in de vorm van reclame. U kunt bijvoorbeeld met uw logo en doorlink op de homepage staan van Gastro-maatjes. Ook kan uw banner naast een ander onderwerp op de website worden geplaatst. Indien u ons sponsort ontvangt u regelmatig een nieuwsbrief met de laatste nieuwstjes vanuit de stichting.

 

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. bij interesse, wij maken graag een afspraak

 

 

 

 

 

Laatst aangepast op vrijdag 13 februari 2015 16:36